70 души са се опитали да проникнат в къщата, в

...
70 души са се опитали да проникнат в къщата, в
Коментари Харесай

Тумба от 70 роми в Мездра щурмуваха и потрошиха къщата, където при инцидент загина 8-годишният Тома

70 души са се пробвали да обхванат в къщата, в която преди дни, при безразсъден случай, почина 8-годишно дете, внуче на някогашния народен представител Тома Томов. 

По неофициална информация тумбата роми са нападнали дома на обвинения за случая в железничарския град. Недоволните са потрошили са всички прозорци и по-късно са изпочупили и обърнали лек автомобил и джип, които са благосъстоятелност на семейството.  По това време брачната половинка на арестувания е била при него на рандеву, а в къщата са били двете й деца с жена, която се е грижела за тях. 

Веднага след случката е била сложена денонощна защита и е необичайно за какво патрулката не е била там по време на нападението.  Под паника е вдигнат целият разполагаем състав на районното ръководство в Мездра , като съществено подкрепление е пристигнало и от Враца. В момента целия регион е блокиран и не се позволяват външни лица.

Нападението се случва часове, откакто основният прокурор Иван Гешев дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов посетиха прокуратурата в Мездра без знанието на потърпевшите и на медиите.

8-годишното дете беше намерено мъртво пред къщата в петък. Органите на реда работят по две версии. Първата е за гибел заради неправилно съхранение и боравене с огнестрелно оръжие. Втората версия е, че момчето е убито от пиратка. По случая бе арестуван бащата на друго дете, с което жертвата играла по-рано денем.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР