70 деца на служители посетиха централния офис на Мтел, за

...
70 деца на служители посетиха централния офис на Мтел, за
Коментари Харесай

За пета поредна година Мтел се включи в инициативата „Гордея се с труда на моите родители”

70 деца на чиновници посетиха централния офис на Мтел, с цел да се включат в самодейността „ Гордея се с труда на моите родители”. Компанията взе участие за пета поредна година в партньорство с Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации. Идеята на събитието е да отвори вратите на бизнеса за деца на чиновници и да им опише за специалностите в другите компании.



Децата научиха по какъв начин се образоват чиновниците, по какъв начин работят магазините и прът центъра, по какъв начин се отстраняват повреди по мрежата, кои са телевизионните услуги на Мтел, по какъв начин компанията оказва помощ на хора в потребност и какво работят изпълнителният и финансовият шеф. Със съдействието на Роботика пък децата съумяха да построят лични роботи и да ги ръководят посредством приложение за мобилен телефон.



„ Гордея се с труда на моите родители” основава съпричастност с полезностите на труда и напредването в живота с помощта на персонални качества, качества и насъбрани познания. Инициативата дава опция на фирмите да покажат на чиновниците и служащите си, че правят оценка техния принос пред най-важната публика за тях – децата им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР