7 са задържани, двама се издирват7 са задържани и двама

...
7 са задържани, двама се издирват7 са задържани и двама
Коментари Харесай

Квиц и мутрите му изнасилвали с тръби

7 са арестувани, двама се търсят

7 са арестувани и двама се търсят от бруталната тайфа на Цветомир Ценов-Квиц, работила в Козлодуй и Оряхово. Престъпната група се е занимавала с грабежи, опиати, лихварство, палежи, закани с ликвидиране и доста други закононарушения. В някои случая били употребявани тръби за полови извращения с жертвите и бухалки за разпра с длъжници и врагове.

Както писа “Труд ” бандата от Северозападна бе разрушена в понеделник, а в спецакцията са взели участие 120 чиновници от ГДБОП, жандармерията и Бюрото за отбрана на очевидци към прокуратурата. До през днешния ден бяха разпитани повече от 25 очевидци, 12 от които пред арбитър. Извършени са над 30 претърсвания на адреси, открити са 2 револвера, марихуана, амфетамини, 20 000 евро, 10 000 лева, палки и тръби.

Подробностите за жестокостите на Квиц и хората му описаха в Оряхово ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Има данни, че бандата е взаимодействала и с други незаконни групи. Разследващите са впечатлени от структурата на бандата, основана през септември 2015 година Имало е разделяне, като всеки е отговарял за избрана активност. Днес спецпрокуратурата ще изиска непрекъснат арест за хванатите членове на групата.

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов:

Във всеки град има такава тайфа

“Във всеки един огромен град в България съществуват такива незаконни групи, които тормозят локалното население. А това е един от нашите цели – да отстраняваме такива групи и да ги вкарваме там, където им е мястото ”. Това съобщи шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов след спецакцията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР