7-месечно бебе на чужда туристка е поредната жертва на грозната,

...
7-месечно бебе на чужда туристка е поредната жертва на грозната,
Коментари Харесай

Нов шок в Слънчев бряг! 7-месечно бебе е с кървяща глава, а какво правят две линейки до него?!

7-месечно бебе на непозната туристка е следващата жертва на грозната, само че законна скица на Спешните центрове, хотелите и туроператорите в Слънчев бряг. Около 22 часа в събота то е потърпевшо, откакто майка му го е изпуснала от високо по глава в прочут хотел. Детето е имало пострадвания по главата и не е било ясно дали не е получило и разтърсване, написа "Флагман ".

Светкавично е подаден сигнал на тел. 112, като до няколко минути на място е пристигнала кола за спешна помощ от частна компания в комплекса, а съвсем незабавно след нея е пристигнала и кола за спешна помощ от държавния незабавен център. Тогава незабавно е задействана добре познатата скица.

Мъникът е прегледан на място, раните му са промини и превързани. Според първичния обзор не е имал съществени пострадвания, застрашаващи живота му.

Майката, която е била в потрес от случилото се, е подписала безапелационен отвод детето й да бъде прието в болница. Така ще последва и превод по застраховката от съответната непозната страна, от която идват туристите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР