69-годишната Линда Кич от Съмърсет в Англия получила златния пръстен

...
69-годишната Линда Кич от Съмърсет в Англия получила златния пръстен
Коментари Харесай

Жена изгуби пръстена си, но той се върна при нея 12 години по-късно по много неочакван начин

69-годишната Линда Кич от Съмърсет в Англия получила златния пръстен с аметист във формата на сърце от брачна половинка си Дейв за 40-ия си рожден ден. Красивият подарък обаче се оказал дребен за дамата и тя го подарила на своята щерка. За страдание, втората съумяла да го изгуби в градината на фамилната къща през 2006 година.

Това обаче единствено дало на мъжа на Линда - Дейв, мотив да подари на брачната половинка си същия пръстен, само че 12 години по-късни.

 Фото © Соцсети
Само с една СНИМКА внучката на кралица Елизабет II издаде пред света огромна загадка от Бъкингамския замък

Веднъж Дейв брал зеленчуците от градината и, без да вижда нищо, ги хвърлял в леген с вода. Едва когато мръсотията от тях паднала, той видял, че нещо свети. Това бил точно изгубеният пръстен. Той се бил надянал на морков, който чудато пропаснал през бижуто. " Беше изумително! Не повярвах на очите си. Беше доста хубаво, че пръстенът се откри след толкоз доста години ", споделя Дейв.
 Фото © Соцсети

Линда доста се зарадвала, че пръстенът бил открит. Въпреки това обаче тя отново няма да може да го носи. Сега дамата обмисля, дали да го даде още веднъж на щерка си или да го скрие на безвредно място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР