680 лева събраха общинските съветници в Монтана в подкрепа на

...
680 лева събраха общинските съветници в Монтана в подкрепа на
Коментари Харесай

Монтана се включва в кампанията Великден за всеки

680 лв. събраха общинските съветници в Монтана в поддръжка на акцията “Великден за всеки”. Националната самодейност е под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова.
Монтана се включва за четвърти път в самодейността, акцентира кметът Златко Живков. Със средствата ще бъдат закупени хранителни артикули за пенсионерите, които няма да получат добавки за Великден:
"Отделни компании и жители могат да се включат, тъй че да може да се акумулират средства, с които ще има опция да се закупят повече хранителни артикули. В рамките на този 1 месец до Великден акцията е отворена имаме признателност от омбудсмана за сходно нещо. Миналата година подкрепихме много хора, които одобриха добре самодейността. Има си ред общественият патронаж управлява процеса, които дават отговор на условия, които няма да получат великденски надбавки. При цялостен надзор и бистрота, обществените служби ще могат да дават на хората, които имат потребност ", добави Живков.
В началото на постоянното съвещание Златко Живков връчи документ на общинската съветничка Камелия Ангелова, която подари 200 лв. за новостроящия се храм “Свети Дух”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР