66-годишна българка почина от коронавирус в Мадрид, съобщиха пред българския

...
66-годишна българка почина от коронавирус в Мадрид, съобщиха пред българския
Коментари Харесай

Българка почина от COVID-19 в Мадрид, била хигиенистка в болница

66-годишна българка умря от ковид в Мадрид, оповестиха пред българския вестник в Испания „ Нова дума “ нейни сътрудници от хигиенизиращия личен състав на Hospital de Puerta de Hierro в предградието Махадаонда.

Гергина Василева Шейтанова е издъхнала в сряда, а тъкмо в 20 часа нощес паметта й бе почетена с минута безмълвие и овации от сътрудниците й от бранша. В понеделник респект ще й отдадат и останалите чиновници на болничното заведение, които ще се съберат на централния вход на здравното заведение тъкмо в 12 ч.

„ От Синдиката на чистачите към Федерация на услугите, подвижността и потреблението (Sindicato de Limpieza de FeSMC) в UGT Madrid бихме желали да изразим своите най-искрени съболезнования на фамилията, приятелите, околните и сътрудниците на Гергина Шейтанова, която работеше като хигиенистка в Hospital de Puerta de Hierro и която – за жалост, – умря през вчерашния ден в резултат на COVID-19 “, се споделя в известие на синдиката, към който българката е членувала. Тя не е имала съпътстващи болести. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР