63-годишен шофьор на такси е с травма на главата след

...
63-годишен шофьор на такси е с травма на главата след
Коментари Харесай

Благоевград: Пиян предизвика катастрофа, трактор се преобърна, откриха тялото на млад мъж в квартира


63-годишен водач на такси е с контузия на главата след злополука в Благоевград, 67-годишен пък е в реанимация след катурване на трактор край Симитли, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Към 6 часа тази заран на улица "Ал. Стамболийски" лек автомобил "Ситроен Ксара", ръководен от 54-годишен лидер, излиза от ул. "Полковник Дрангов", лишава преимуществото на такси "Шевролет" и го блъска. С контузия на главата лидерът на таксито е превозен до МБАЛ, тестът с полевия тест на лидера на „ Строен ”-а е отчела 1.3 промила. Пияният водач е арестуван е за 24 часа. Той отказал кръвна проба, тази на лидера на таксито е негативна.

При различен случай 67-годишен мъж от Симитли е признат в реанимация с фрактура на над 10 ребра след случай с дребен трактор над града нощес.

В 18.40 часа в събота е получен сигнал за потърпевш мъж в землището на село Тросково. В.Д. управлявал дребен трактор, с който орал равнища. Преминавайки през надолнище тракторът почнал да се накланя, 67-годишният му лидер скочил, само че се оказал под него. С кола за спешна помощ на филиала на незабавната помощ в Симитли е превозен до МБАЛ-Благоевград. Мъжът има над 10 счупени ребра, настанен е в отделението по реанимация. Инцидентът се обяснява от чиновниците на полицията в Симитли.

И още един случай от миналата събота. Тялото на 32-годишен мъж бе намерено в квартира в Благоевград. Мъжът е умрял още преди Великден. Назначена е аутопсия за определяне аргументите за гибелта му.

Сигналът за умрелия е подаден към 19.30 часа в събота от улица край СОУИЧЕ, мъжът бил на квартира, хазяйката му го потърсила, с цел да си заплати наема. Оказало се, че е умрял преди повече от 10 дни. Според околните му упражнявал бодибилдинг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР