629 oбщо гола вкараха досега всички 1460 участници в „Купата

...
629 oбщо гола вкараха досега всички 1460 участници в „Купата
Коментари Харесай

629 гола и 1460 ученици досега в „Купата на Coca-Cola”

629 oбщо гола вкараха до момента всички 1460 участници в „ Купата на Coca-Cola”. Мачовете в най-големия междуучилищен футболен шампионат към този момент са преполовени, откакто минaлата събота и неделя Бургас и Стара Загора излъчиха своите спечелили.

Турнирът завърши в 6 града в страната, а още 4 чакат своите спечелили в полуфиналите.

В Бургас тимът на ОУ "Княз Борис I " съумя да изпревари своите противници и завоюва финалната победа. В Стара Загора отборът-победител е 2 ОУ "П. Славейков ". Те ще вземат участие във финала сред 8 и 10 юни във Варна, където ще стане явен огромният победител, който ще посети четвъртфинал от Световното състезание по футбол в Сочи, Русия.

източник: Coca Cola

Паралелно с футболните страсти, публиката в Бургас стана очевидец и на оспорвания край на шампионата по FIFA’18 - „ eCOPA Coca-Cola 2018 “. 16 претенденти от цялата страна се изправиха онлайн един против различен, с цел да потвърдят своите умения с джойстик в ръка. Най-добър във виртуалния футбол беше Иван Чуров от София, който се класира непосредствено за плейофите на гейминг Световното състезание по FIFA‘18.

източник: Coca Cola

Тази година над 340 учебни заведения от 10 общини в страната вземат участие във футболното дерби. Големият край ще се организира сред 8 и 10 юни 2018 година във Варна, където ще стане явен огромният победител в тазгодишното издание на „ Купата на Coca-Cola”.

„ Купата на Coca-Cola” продължава и през идващите два месеца. Мачовете ще се проведат на 05 май във Велико Търново, 13 и 20 май в София, 19 май в Русе, а на 2 юни е полуфиналът във Варна.

Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на „ Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР