62-годишен мъж от девинското село Борино е обявен за издирване.

...
62-годишен мъж от девинското село Борино е обявен за издирване.
Коментари Харесай

Трети човек изчезна само за месец в Родопите

62-годишен мъж от девинското село Борино е разгласен за търсене. Джамал Юсмен Мустафа е в неопределеност от 22-ри октомври, заяви Радио Пловдив.

По данни на околните му, мъжът е напуснал дома си към 11:30 часа и последно е забелязан да се движи в посока към местността „ Сокулук “, землище на Борино. Веднага са проведени издирвателни мероприятия, в които вземат участие чиновници на полицията в Девин, на граничната полиция в Смолян, горското стопанство в селото и доброволци. Въпреки това обаче, до момента индивидът не е открит.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян приканват всички, които го виждат или имат информация за неговото местоположение да подадат сигнал в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи или на тел.112.

В рамките на месец това е трети липсващ възрастен човек, а от лятото четвърти в Смолянско. Все още не са открити търсените трима мъже от доспатското село Бръщен, банското Дрянка и маданското Средногорци, макар напъните на полиция, горски стражари и доброволци.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР