61-годишният Любомир Ечев, който е бил под домашен арест заради

...
61-годишният Любомир Ечев, който е бил под домашен арест заради
Коментари Харесай

Адвокатът на свирепия убиец, разчленил баща си: Съседите му го ядосват, а той тежи 50 кила с мокри дрехи

61-годишният Любомир Ечев, който е бил под домакински арест поради убийството на личния си татко, бил унизен от съседите си. Те чупели стъклата на прозорците му и пръскали с отрова в двора му. Това твърди юристът му Георги Георгиев в ефира на bTV.

Ечев е намирал умрели птички в двора си. „ Той е бил заплашван. През нощта на случая е видял този, който е пръскал с отрова. Този човек през живота си не е близвал алкохол. Може в положение на афект да се е стигнало до кавга “, изясни юристът.

Преди няколко дни подсъдимият за убийството на татко си Любомир Ечев беше хванат от полицията, откакто наруши домашния си арест и избяга. Хората от селото споделят, че той свободно се е разхождал от самото начало, тормозел ги е, заплашвал е даже очевидци по делото.

Защитникът на Ечев, сподели, че мъжът е открит 8 дни откакто е избягал, в безпомощно положение, а водещият Антон Хекимян добави, че в случай че не бяха медиите, може би още щеше да е на независимост и очевидците да треперят от боязън за живота си.

Адвокатът изясни, че законът постановява, че под стража се задържат хора, които има опция да се укрият или да правят други закононарушения. Според него бащата на Ечев го е тормозил и е бил принудител, което е довело до трагичната развръзка.
„ Преди да тръгнем да съдим един човек, би трябвало да помолим Господ да не ни дава ориста му!

Той се е разкаял и обществото може да е несъмнено, че присъдата му ще е обективна “, твърди юрист Георгиев. „ Този човек през целия си живот се е трудил. Той няма престъпни регистрации, няма спорове. Тон е е повишавал даже. Къде му е оръжието? Ако ви каже пастирчето, че е бил с картечница, ще повярвате ли “, попита юристът.

„ Когато го питах дали го е тормозил татко му, той се разплака. Става въпрос за човек, който тежи 50 кг с мокри облекла “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР