61-годишен рибар загина, след като лодката му се преобърна край

...
61-годишен рибар загина, след като лодката му се преобърна край
Коментари Харесай

Двама рибари се преобърнаха с лодката си край Китен, единият загина

61-годишен риболовец почина, откакто лодката му се прекатурна край Китен. На борда е имало и още един мъж, който е избавен, само че е откаран в болница.

Около 13:20 ч. в полицията е постъпил сигнал от двама риболовци от Карнобат за това, че забелязали в морето против носа на пристана в Китен обърната лодка. Рибарите декларирали, че ще създадат опит да спасят падналите във водата свои сътрудници.

Към мястото на случая се отправили полицейски чиновници и чиновници от " Гранична полиция ", които установили, че карнобатлиите съумели да качат в дребната си по размер лодка единия от падналите риболовци, а втория е бил превозен до сушата заловен за борда.

Излизайки на пристана чиновник от " Гранична полиция " подхванал реанимиращи дейности по отношение на рибаря, плуващ дружно с лодката, само че макар тях той умрял.

Тялото на 61-годишния мъж от ямболското село Каравелово е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към УМБАЛ-Бургас, а неговия другар - 72-годишен мъж също от село Каравелово, е отведен за лекуване с хипотермия в УМБАЛ-Бургас.

Автор: Давид Сукнаров

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР