60-годишната Мишел Йео каза да на дългогодишния си партньор, бившия

...
60-годишната Мишел Йео каза да на дългогодишния си партньор, бившия
Коментари Харесай

Мишел Йео се омъжи за бившия шеф на Ферари Жан Тод

60-годишната Мишел Йео сподели " да " на дългогодишния си сътрудник, някогашния началник на " Ферари " Жан Тод. Сватбата се е състояла в швейцарския град Женева и се случва 19 години, откакто двамата се сгодяват.

Щастливата вест обаче не беше разкрита от младоженците, а от бразилския рали водач Фелипе Маса, който разгласява няколко фрагмента от церемонията в профила си в Instagram, както и картичка от събитието, от която излиза наяве, че първата среща на съпрузите е била в Шанхай през 2004 година

Според мнозина сватбата се е състояла в Женева, защото съпрузите имат голямо имение в швейцарския град и точно там прекарват времето си, когато не са заети с професионалните си задължения. Двойката има парцели и в Париж, Малайзия и Хонг Конг.

В едно от дребното изявленията, в които са коментирали връзката си, Мишел и Жан споделят, че са се срещнали на събитие, където Тод показвал нов модел кола. И двамата дефинират срещата си като " излязла от приказките ". Бизнесменът е позната фигура в света на моторните спортове и Формула 1, защото е спомогнал на екипа на " Ферари " да реализира голям брой победи в разнообразни мото надпревари.

Той е прочут и с това, че не е огромен обожател на новите технологии и съвсем в никакъв случай не ги употребява. " Не употребявам компютър, не знам по какъв начин. Максимумът е да напиша смс, тъй като желаех да споделям със брачната половинка си. Затова и преди време помолих за помощ Михаел Шумахер, той ме научи по какъв начин да ги адресирам ", споделя Тод.

Това е втори брак за носителката на " Оскар " Мишел Йео, която е била омъжена за бизнес магната Диксън Пун сред 1988 година и 1991 година Въпреки желанието й да има деца, за жалост, през годините тя по този начин и не съумява да забременее. Съпругът й има наследник от предходен брак.

Бизнесменът постоянно съпровожда брачната половинка си на филмовите й министър председатели, като беше с нея и при историческата й победа на 95-ата гала по раздаването на премиите на академията, където се трансформира в първата жена от азиатски генезис, която получава златната статуетка в категорията за най-хубава основна женска роля.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР