60-годишен мъж по всяка вероятност се е ваксинирал десетки пъти

...
60-годишен мъж по всяка вероятност се е ваксинирал десетки пъти
Коментари Харесай

Мъж си постави десетки ваксини, за да продава сертификатите

60-годишен мъж по всяка възможност се е ваксинирал десетки пъти против COVID-19 в Германия, с цел да продава по-късно подправени документи с същински номера на хора, които не желаят да се ваксинират, съобщи Асошиейтед прес.
Смята се, че мъжът от източния град Магдебург, чието име не се разкрива в сходство с немското законодателство, наподобява се е ваксинирал месеци наред, общо към 90 пъти, във имунизационни центрове в източната провинция Саксония, преди престъпната полиция да го залови по-рано този месец.
Заподозреният не е арестуван, само че е разследван за нелегално издаване на документи и подправяне на документи.
Той е бил хванат във имунизационен център в град Айленбург в Саксония, когато отишъл за слагане на доза ваксина за втори следващ ден. Полицията е конфискувала от него няколко празни бланки за документ и е почнала наказателно следствие.
Засега не е ясно по какъв начин са му се отразили тези близо 90 дози Коронавирус ваксина, които са били на разнообразни производители.
През последните месеци немската полиция е правила доста интервенции по отношение на фалшификации на имунизационни паспорти. Във Федерална Република Германия доста антиваксъри отхвърлят да се ваксинират, само че желаят да разполагат с бленуваните коронавирус паспорти, които вършат доста по-лесен достъпа до публичен живот и публични места като заведения за хранене, театри, плувни басейни и работни места.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР