60-годишен българин преживя кошмарна ситуация докато бе на кораба „Круиз

...
60-годишен българин преживя кошмарна ситуация докато бе на кораба „Круиз
Коментари Харесай

Българин изживя кошмар на круизен кораб край Сардиния

60-годишен българин претърпя кошмарна обстановка до момента в който бе на кораба „ Круиз Барселона”. Докато плавателният съд се намирал край остров Сардиния нашенецът получил инфаркт.

Наложило се италианската брегова защита да стартира избавителна акция, с цел да може българинът да бъде превозен в болница. Това заяви изданието alguer.it.

Българският екскурзиант се почувствал зле, до момента в който се намирал на кораба наоколо до пристанището Порто Торес, Северозападна Сардиния. Оказало се, че бил в начален етап на инфаркт.

Намиращият се на борда доктор алармирал, че казусът с българина бил незабавен и че се нуждае от спешна помощ и настаняване в болница.

След това пристанищните управляващи на Порто Торес насочили кораба към залива на Азинара, с цел да могат в спокойни води да пренесат екскурзианта в моторницата, изпратена по неотложност до кораба.

Така профилиран медицински екип дошъл на 10 благи до Порто Торес и осъществил прехвърлянето на българина на лодката. След идването на пристанището той бил превозен с кола за спешна помощ до болничното заведение на град Сасари, а корабът бил оторизиран да продължи плаването си към Барселона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР