6 юли на обяд. Залата на БТА, в която се

...
6 юли на обяд. Залата на БТА, в която се
Коментари Харесай

ИТН излезе пред медиите. Но Слави Трифонов беше на работа

6 юли на обяд. Залата на Българска телеграфна агенция, в която се организира конференцията на " ИТН ", е претъпкана. Вчера Слави Трифонов разгласи във Facebook, че кандидатурата на Николай Василев за министър председател ще бъде оттеглена. Но кой ще го размени? Как ще наподобява новият проектокабинет на " ИТН "? Пак ли ще бъде разгласен през малкия екран на Трифонов и ще се търси ли поддръжка от други партии за реализиране на болшинство? Очакваме отговор на тези и още доста въпроси.

" Най-усмихнатата конференция "

Николай Василев открива конференцията и дава обещание, че тя ще е " най-усмихнатата ". Василев в детайли показва цели, които щял да следва, в случай че бил определен за министър председател. Въпросът на Миролюба Бенатова неговите проекти още ли са настоящи, откакто към този момент не е номинация на партията за министър председател, остава без явен отговор. " Има конфликт на концепции " в икономическия екип, прецизира Тошко Йорданов. 
 Има ли аналог сред Национална движение „Симеон Втори Има ли аналог сред Национална движение „Симеон Втори" и Има Такъв Народ - приказва персоналният секретар на Сакскобургготски (ВИДЕО)
Срещаме се с Явор Кирилов, който е политолог и персонален секретар на Симеон Сакскобургготски, с цел да се върнем в годините обратно, само че и да нап...

Василев споделя, че през последния месец бил опознал добре другите номинации за министри. Явно разновидността за независимо държавно управление без присъединяване на другите партии от митинга е бил настоящ и по време на акцията. Всъщност най-често във въведението се насочат подмятания към " Демократична България ", която " изляла невероятна мръсотия " върху Василев, макар че той щял " да отстоява десните цели, в това число правосъдната промяна ". Василев декларира, че освен няма общо с Делян Пеевски, само че бил единственият човек, който го е уволнил. По-късно през конференцията Тошко Йорданов прецизира, че с " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " не престават да гледат в една посока и загатва, че чакат тяхната поддръжка. На въпроса какво е било обсъждано на неофициалната среща с Мая Манолова, отговорът е, че тематиката на срещата е била да се организира среща. Този път в Народното събрание.

" Нагледахме се на обединения "  

Пресконференцията продължава с замяна на обиди сред Филип Станев и Ива Николова на тематика външен тип и разсъдък. След известно надвикване се стига и до въпроси. Става ясно, че Слави Трифонов не можел да участва на конференцията, тъй като " е на работа ". Къде? " В телевизия 7/8, където работи ", гласи отговорът. Той е отказал да е министър председател и народен представител, тъй като от 89-та сме живеели в тази формула, което превръщало Mинистерски съвет в по-голям от Народното събрание.

Защо измежду целите не е отстраняването на Иван Гешев от поста на основен прокурор? " Трябва да се подхожда по отношение на това, което може да се направи. В момента законът е подобен, че е невероятно. " А какво ще стане, в случай че кабинетът на " ИТН " не бъде подсилен? Според Тошко Йорданов, евентуално ще се върви към нови избори. Според Филип Станев, също от Има Такъв Народ, хипотезите са " доста ".
 Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Ще излязат ли сметките им точни? Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Ще излязат ли сметките им точни?
Борисов посрещна оферти от Има Такъв Народ кабинет с наяве удовлетворение. Макар да завоюва изборите на 11.07., Има Такъв Народ има прекомерно дребна преднина...

Кои министри ще бъдат ревизирани? " Няма да ви кажа. " Кога ще бъде разгласен новият проектокабинет? " Когато му пристигна времето. " Къде ще бъде разгласен? " Където бъде разгласен. "

Е, най-малко стана ясно, че астронавтите остават.

 

Автор: Александър Детев,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР