6 е щастливото число на този сезон, тъй като турнирът

...
6 е щастливото число на този сезон, тъй като турнирът
Коментари Харесай

Турнирът Super Six: Сезонът на изкусителните награди се засилва

6 е щастливото число на този сезон, защото шампионатът Super Six е в разгара си. След края на последното изтегляне на награди, което излъчи доста спечелили, следва ново изтегляне на награди и е време да започнете да се подготвяте за него.

В момента се намираме в третия интервал на тази промоция, който ще приключи през идващите седмици. В края на този интервал 15 късметлии ще бъдат коронясани за спечелили във всеки от шестте включени шампионата, където най-високата постижима облага ще бъде 50 mBTC. Освен това в края на всеки от шестте шампионата ще се организира друго изтегляне на награди и 15 спечелили ще бъдат наградени въз основа на инцидентен асортимент на фишове. При това изтегляне най-високата облага е 100 mBTC, а най-малката – 10 mBTC.

Към края на този шампионат  ще се организира финално изтегляне на награди, в което ще бъдат определени 5 спечелили въз основа на инцидентен асортимент. Това финално изтегляне предлага по-висока премия, защото класираният на 1-во място ще получи 300 mBTC, а класираният на 5-то място ще получи 50 mBTC.

Очаква се в края на тази акция да бъдат раздадени награди в размер на общо 6 BTC. Именно поради това не бихте желали да пропуснете тази опция.

Как да спечелите награди в този шампионат?

Следвайте стъпките по-долу, с цел да спечелите награди в този шампионат:

  • Влезте в профила си в 1xBit
  • Уверете се, че сметката ви е захранена посредством някой от наличните способи за заплащане
  • Кликнете върху иконата “ ” на страницата на офертата
  • Залагайте на EPL, Бундеслига, Серия А, Ла Лига, Лига 1 и Английската висша лига и получете промоционални билети, с цел да бъдете измежду късметлиите.

Не забравяйте, че всеки от фишовете може да бъде определен на инцидентен принцип, затова е по-добре да се сдобиете с повече промоционални фишове, с цел да увеличите възможностите си за облага.  

Промоционален интервал

Характерно за всяка промоция в 1xBit е, че постоянно има краен период. На тази промоция крайният период е избран на 29 май, когато започва третият интервал на тегленето. До този интервал имате време да се възползвате от множеството награди, които чакат да бъдат извоювани. Играйте в този момент и си осигурете фишове, с цел да увеличите възможностите си за облага!

Защо би трябвало да играете в 1xBit?

1xBit ви подсигурява, че разполагате с над 50 футболни лиги с повече от 200 варианти, на които можете да залагате – от печеливши сигнали, двоен късмет до по-специални пазари като залагане на корнери.  

Тъй като 1xBit употребява единствено криптовалута като средство за осъществяване на заплащания, можете да сте сигурни, че ще получите изплащанията си със скоростта на светлината. Платформата също така подсигурява, че играчите не са затруднени по никакъв метод, защото приема над 40 алткойна.  

Днес има единствено няколко платформи за залагания, които ви подсигуряват толкоз великодушен бонус за добре пристигнали, какъвто предлага 1xBit. След като завършите регистрацията си като нов консуматор на платформата, ще можете да се насладите на 300% бонус за добре пристигнали на от първия до четвъртия си депозит. Използвайте код SUPER1X и увеличете бонуса си за първи депозит!

1xBit дава опция да останете анонимни, като не изисква от вас да предоставяте каквито и да било KYC процеси (опознай клиента си) или данни преди и след регистрацията.  

Основната информация, която ще ви е нужна, с цел да регистрирате акаунт в 1xBit, са имейл адресът и паролата ви.  

Пригответе се да играете за още по-големи награди в шампионата Super Six. За повече информация по отношение на промоциите на 1xBit посетете някоя от обществените връзки по-долу:

Twitter – https://twitter.com/1x_bit

Instagram – https://www.instagram.com/1xbit/

Telegram – https://t.me/sportsbook_1xBit

Telegram Contest Channel – https://t.me/Promo_1xBit



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР