57-годишен пациент е пострадал при пожар, възникнал тази сутрин в

...
57-годишен пациент е пострадал при пожар, възникнал тази сутрин в
Коментари Харесай

Пациент пострада тежко при пожар в русенската болница

57-годишен пациент е потърпевш при пожар, зародил тази заран в стая на Университетската болница " Канев " в Русе. Той е наведен в тежко положение в друга университетска болница в крайдунавския град " Медика Русе ", защото единствено в нея има поделение за лекуване на изгаряния, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пожарът е зародил към 5.00 часа тази заран в стая на отделението по ортопедия и травматология в Университетската болница " Канев ". При случая настаненият в нея пациент с фрактура на единия крайник получава изгаряния. От лечебното заведение разясниха, че евентуално пожарът е провокиран от неизгасена цигара на 57-годишния мъж, който не спазил възбраната за тютюнопушене. Полицията обяснява аргументите за случая.

Пострадалият е с към 25 % изгаряния - втора и трета степен, най-вече по счупения крайник. Засегнати, само че в по-малка степен са другият крайник и двете му ръце. Състоянието му е тежко, само че няма непосредствена заплаха за живота му. Вероятно обаче ще се наложи да се направи кръвопреливане. От болничното заведение, в която е настанен мъжът разясняват, че той не е здравно обезпечен от най-малко четири години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР