54 сервитьори, 53 камериери и няколко готвачи за заведения и

...
54 сервитьори, 53 камериери и няколко готвачи за заведения и
Коментари Харесай

Над 100 готвачи, сервитьори и камериери търсят за морето, заплатата стига до 1 200 лв.

54 сервитьори, 53 камериери и няколко готвачи за заведения и хотели на морето се търсят от Бюрото по труда в Асеновград. За сметка на това, свободни работни места за хора с висше обучение от града и района през този месец липсват. Изисквания към претендентите, които желаят да работят на Златни пясъци, съвсем няма. Не е нужен предходен опит или стаж.
Достатъчно е към дата 20.04.19 година искащите да са навършили пълноправие и да са приключили приблизително обучение. Работодателите обезпечават храна по време на промяната, място за нощуване и в случай че е нужен превоз до работното място.
Брутната заплата, която се предлага за камериери, е сред 750 лв. и 850 лв.. Сервитьорите ще получават от 800 лв. до 880 лв. бруто месечно, помощник-сервитьорите сред 700 лв. и 780 лв.. Предвидената брутна рамка за заплата на готвачите е от 1 000 лв. до 1 200 лв. на месец.
От Бюро по труда-Асеновград прецизират, че работата е сезонна и договорът, който се подписва, е срочен. Планиран е заменен режим на работа. Сред свободните длъжности за лица със приблизително и главно обучение в района, са за машинни оператори - шиене на дрехи, продавач-консултанти, трактористи, служащи в обувното произвеждане, лаборанти, охранители, сладкари, миячи на съдове и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР