54-годишният учител по английски език Тони Манчев е загубил битката

...
54-годишният учител по английски език Тони Манчев е загубил битката
Коментари Харесай

Учители и ученици плачат за учителя по английски от Търново, погубен от К-19

54-годишният преподавател по британски език Тони Манчев е изгубил борбата с ковид предходната седмица. Любимият учител в търновската Професионална гимназия по туризъм „ Д-р Васил Берон “ и класен началник на IX "А " е развил двустранна пневмония.

.

Не се оповестява мъжът да е имал съпътстващи болести, написа " ".



Смъртта на учителя по британски език потресе колектива и възпитаниците на образователното заведение. Негови сътрудници споделят в обществената мрежа, че с съдбовния завършек на педагога школото е осиротяло, а в скръбта си децата направиха клип с общи фотоси от прекарвания със своя учител.

„ Отиде си един същински човек и обичан преподавател! За малко време стана част от нашето семейство, част от 9 А! Няма да го забравим, няма да забравим това, което направи за нас, и всякога, в който ни накара да се усмихнем “, споделя негова ученичка.

Ученическата телевизия на гимназията пък пусна във възпоменателен филм с видеа и фотоси с преподавателя.

Към момента с ковид се борят 19 преподаватели в учебни заведения и детски градини в региона. Заразени са 10 възпитаници, а десетки техни връстници са под карантина. Обмисля се прекосяване в електронна форма на образование при всички учебни заведения, в които заболеваемостта доближи 20 %.

В понеделник отсъстващите от образователни занятия възпитаници в община Велико Търново са били под 320, което се равнява на 3 %. Повече са хлапетата, които не са ходили на градина в първия ден на седмицата – 484, което прави 18 %.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР