53-годишен мъж от Дупница загина при трудова злополука, след като

...
53-годишен мъж от Дупница загина при трудова злополука, след като
Коментари Харесай

Паднал панел от покрив е убил работника при строежа на новия затвор край Дупница

53-годишен мъж от Дупница почина при трудова акцидент , откакто панел се откъснал от покрива на градежа на пандиза в с. Самораново , оповестиха от полицията. Инцидентът е станал в 9.30 ч. тази заран.

Пропадането е от покрива на новоизграден блок на една от постройките на бъдещия затвор. От министерство на правораздаването изрекоха съболезнования на фамилията на починалия служащ.
 БГНЕС
В 9.30 ч. е получен сигнал за умрял мъж, нает за строителни действия на изграждащия се затвор в Самораново , община Дупница.

Местопроизшествието се обслужва от полицията , допълниха от ОД МВР-Кюстендил.



„ Днес Министерството на правораздаването (МП) и Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) - като възложители, са осведомени, че на терена на градежа на затворническия комплекс до с. Самораново е зародила трудова акцидент. При случая е умрял един служащ.

Уведомени са всички способени държавни орган и, като фирмата-изпълнител на обекта оказва цялостно подпомагане за изясняване на аргументите, довели до трагичния случай.

Министерство на правосъдието и ГДИН изричат съболезнования на околните и фамилията на умрелия строителен служащ “, оповестиха от правосъдното министерство.
И към този час инспекциите на обекта не престават, достъпа на външни лица е стеснен.

Затворът в село Самораново е първият , издигнат от 60 години насам затвор у нас. Той ще дава отговор на всички европейски стандарти. Неговият потенциал е за 400 души, лишени от независимост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР