Гръмотевични бури се очаква да ударят части от Обединеното кралство

...
Гръмотевични бури се очаква да ударят части от Обединеното кралство
Коментари Харесай

Спешно метеорологично предупреждение от Метеорологичната служба - вижте пълния списък на районите, които ще бъдат засегнати от гръмотевични бури

Гръмотевични стихии се чака да ударят елементи от Обединеното кралство от 20:00 часа през днешния ден с жълто предизвестие за времето, издадено от Метеорологичната работа.

Очаква се пороен дъжд да аргументи проблеми на пътуващите и употребяващите публичния превоз и може да докара до някои наводнения, споделиха метеорологичните специалисти. Тревогата е в действие до 8 сутринта в четвъртък сутринта и обгръща огромни елементи от Уелс, Лондон и Югоизточната част и Херефордшир.

Говорител на Метеорологичната работа сподели: „ Тази вечер и през нощта се чакат проливни дъждове. на някои места, най-вероятно над северните и източните елементи на предупредителната зона, има възможност дъждът да бъде съпроводен от гръмотевични стихии и чести мълнии. Очаква се много необятно да падне 20 до 40 мм дъжд, като на няколко места са вероятни 50 мм.На някои места огромна част от този дъжд може да падне за интервал от два или три часа. "

Те прибавиха, че хората би трябвало да чакат пръски и неочаквани наводнения, което води д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР