52-годишен румънец, шофьор на камион, оцеля по чудо, след като

...
52-годишен румънец, шофьор на камион, оцеля по чудо, след като
Коментари Харесай

Мигрант намушка във врата шофьор на ТИР във Франция

52-годишен румънец, водач на камион, оцеля по знамение, откакто беше атакуван от мигрант във Франция, който го намушка във врата покрай сънната артерия.

Опитът за ликвидиране на камионджията е станал на паркинг във Франция, покрай град Сент Омер.

Румънецът, който работи в транспортната компания TLC Express, е бил атакуван навръх паркинга на компанията от нелегалния мигрант, който се е вмъкнал в ремаркето на ТИР-а му. 

Нападението е осъществено в събота сутринта, към 9:30 часа, като потърпевшият е открит от негов сътрудник, който алармира на шефа на компанията, написа френската преса. 

" Един от моите водачи ми се обади тази заран към 9:30. Той ми сподели да уведомя службите за незабавна помощ и полицията, тъй като мигрант преди малко беше нападнал водач ", сподели Флориан Каленс, управител на компанията, представен от Nord Littoral и Digi24. 

Полицията към момента търси мигранта, който е избягал след нападението.

На румънския водач е оказана здравна помощ на място, след което е превозен в болница. Той е бил изписан часове по-късно, като лекарите са споделили, че е имал вманиачен шанс, че е бил отсечен единствено на сантиметър от сънната артерия.  

Флориан Калънс изясни пред локалната преса, че водачите на компанията имат съвсем ежедневни проблеми с мигранти, които се пробват да се промъкнат в камионите, с цел да стигнат до Англия през Кале.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР