5-звездният Maritim Hotel & SPA Paradise Blue във ваканционно селище

...
5-звездният Maritim Hotel & SPA Paradise Blue във ваканционно селище
Коментари Харесай

Maritim Hotel & SPA Paradise Blue в Албена спечели престижна международна награда

5-звездният Maritim Hotel & SPA Paradise Blue във ваканционно населено място “Албена ” завоюва влиятелна интернационална премия от немския туроператор DER touristik. Отличието Red Star Quality Award 2022 се връчва за реализирано най-високо качество на хотелската услуга, като за съображение се вземат поради оценките на гостите, техните недоволства, както и вътрешнофирмени изследвания на туроператора.

“Радвам се, че Maritim Paradise Blue е определен за един от най-хубавите хотели в нашето продуктово портфолио. Това е висока оценка, тъй като се дава основно на база потребителската задоволеност, а това е най-обективното мерило за триумф. Благодарим за изключителната ангажираност на целия екип ”, показа при анонсирането на премията Тим Гросе, районен управител за пазарите България, Турция и Албания.

Групата DER Touristik, със седалище в Кьолн, Германия, е туристическото поделение на REWE Group. Предлага дълготрайни и пакетни екскурзии в 179 страни по света, в това число почивки на море, фамилни ваканции, градски почивки, обиколни пътувания, речни и океански круизи, пътувания до спортни събития и други За нея работят над 8000 души в 16 европейски страни.

Разположен на брега на морето, Maritim Paradise Blue е вторият 5-звезден хотел във ваканционно населено място “Албена ”, издигнат през 2017 година. Дизайнът, създаден от френското проектантско студио Borella, пресъздава чувството за безграничността на небесната и морска простор посредством изчистени, светли и отворени форми, високи тавани, френски прозорци и естествени материали. През 2019 година хотелът става част от веригата Maritim, което прибавя към прекарването на гостите и немска точност към всеки подробност. В края на 2022 година хотелът завоюва и друго влиятелно отличие, оглавявайки годишната ранглиста за България на най-големия портал за туристически услуги в немскоезичните страни HolidayCheck.de
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР