5-годишно дете почина в Полша, след като беше нападнато с

...
5-годишно дете почина в Полша, след като беше нападнато с
Коментари Харесай

Мъж наръга с нож 5-годишен в Полша, детето почина

5-годишно дете умря в Полша, откакто беше нападнато с нож от възрастен мъж. След офанзивата то е било превозено до болница, само че там лекарите не са съумели да спасят живота му.
Прочетете още
Инцидентът е станал тази заран в град Познан. Детето е било със свои връстници на излет от детската градина, оповестяват локалните издания.

71-годишният нападател е арестуван от служител на реда, който се е намирал в региона и който към този миг не е бил на работа. На място са пристигнали още органи на реда и три коли за спешна помощ. Не са ясни претекстовете за закононарушението.

Местните поданици са шокирани. Те са станали очевидци по какъв начин медицинските екипи се борят за живота на момчето, съобщи bTV. 

„ Чух вик и отидох до прозореца. Тогава видях възрастен мъж с брада “, разяснява пред Радио Познан гражданин на намираща се край мястото на случая кооперация.

Други очевидци оповестяват, че нападателят бил видян да си приказва самичък на улицата, след което е влезнал в един от магазините и е заплашил, че ще убие хора.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР