5-годишната дъщеря на Преслава – Паола, демонстрира завидна смелост, дзверейки

...
5-годишната дъщеря на Преслава – Паола, демонстрира завидна смелост, дзверейки
Коментари Харесай

Любо Чука не може да респектира щерката на Преслава дори с внушителната си физика

5-годишната щерка на Преслава – Паола, показва забележителна храброст, дзверейки се на някогашния ММА войник Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука. Това се случва в клипче, което певицата показа в Инстаграм.

 

Мястото, на което се разиграва комичната преживелица, е автомобил. Паола е в колата, дружно с майка си, до момента в който Любо Чука се е залепил на стъклото на вратата, репчейки се безмълвно. Малката Паола обаче по никакъв начин не се стряска нито от страховития взор на спортиста с внушителна физика, нито пък от жестовете, с които очевидно показва закани.

 

Преслава се обръща към щерка си с думите: „ Какво желае, мамо? Я му кажи, че ще го смажеш! “ и Паола незабавно извършва. Вдига пестник пред лицето на ММА боеца и внезапно се накланя напред, като че ли едвам се удържа да не го смаже. Любо Чука обаче я изпреварва, отваря вратата и се пресяга към нея, а Паола незабавно скача на задната седалка, до момента в който в това време Преслава се залива от смях. Певицата е озаглавила клипчето „ Трейлър на Непобедимите 5 “.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР