5 европейски държави имат по-ниски горива от българите. Това заяви

...
5 европейски държави имат по-ниски горива от българите. Това заяви
Коментари Харесай

ГЕРБ фучат към коалицията: Вие е*авате ли се?! Все едно да отидеш да се смееш на гробища

5 европейски страни имат по-ниски горива от българите. Това съобщи на изънреден брифинг политикът от ГЕРБ и някогашен зам.министър на външните работи Георг Георгиев. По думите му това потвърждава, че Кирил Петков е излъгал, казвайки, че горивата у нас са най-евтините в Европейски Съюз.

„Дизеловото гориво се употребява в тежките товари, влакове, тирове и пусове. Транспортирането на артикули се реализира с дизелото гориво. Затова цените вървят единствено нагоре. Може да забележим и какви са цените в сладкарницата на неговата брачна половинка, където не е толкоз скъпо“, изясни той.

„Цените нарастват като великденски козунак, бухват“, прекъсна го Борисов.

„Как няма в Народно събрание да се гледат единствено ограничения за акумулатори, като един от най-големите притежатели на компании, свързани с ВЕИ-та е точно господин Табутов от ПП“, съобщи Георгиев.

„Логично е, че преди да излязат в 10-дневна отмора, няма да се занимават с хорски работи – цени, горива и работи“, добави той.

Според Георгиев „лобизъм, батерия и корупция“ разказват ръководството на Кирил Петков.

Според Борисов народът ще би трябвало да мисли поради безумното харчене и корупционните контракти, които се случват. По думите му за оръжия предходната година по това време са изхарчени малко над 100 млн., а в този момент са над 300. „Къде са тези оръжия“, запита той.

„Не знам какво значи механически средства или защитни средства. И кондомите са защитни средства“, разяснява още Борисов по тематиката за въоръжаването на Украйна.

„Съжалявам, че употребявам такива изрази, само че би трябвало да го кажа по този начин, с цел да се чуе“, добави той.

Борисов запита за какво на кабинета му е толкоз значимо основните решения да ги гласоподава Народно събрание: „За да не носят отговорност. Кабинетът може да вземе всички решения – за пътищата и за всичко. Когато става въпрос да сме проруски – Нинова напред, когато би трябвало да сме проамерикански – Демократична България, когато би трябвало нещо за Северна Македония – ИТН“, сподели той.

Георг Георгиев също се ядоса, тъй като от кабинета са му дали отговор, че Народно събрание може да дефинира, но може и да не дефинира какво тъкмо значи „техническа защитна помощ за Украйна“.

„Вие е**вате ли се?!“, запита той

„То е все едно да отидеш да се смееш на гробища“, добави Борисов.

Спомняте ли си до момента в който беше длъжностен министър на стопанската система едно БМВ, което беше на Българска народна банка. Развяваха го като знаме, било разточително, знак на неприятния модел. А в този момент те с какво се возят. Ето ги. Плюеха по БМВ-то, а в този момент купуват доста повече чисто нови“, сподели Георгиев на изпроводяк.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР