49-годишен жител на Първенец вдигна на крак цялото село посред

...
49-годишен жител на Първенец вдигна на крак цялото село посред
Коментари Харесай

Купонджия вдигна накрак село край Пловдив, заплашва с мъст съседи и напада полицаи заради силна музика

49-годишен гражданин на Първенец подвигна на крайник цялото село измежду нощ. Вече пийнал, той надул до дупка музиката от вкъщи си в последния почивен ден.

Около 1:30 часа през нощта нещата ескалирали. Музиката се носела из цялото село, хората съвсем не мигнали. Наложило се да бъде извикана полиция.

Униформени на място заварили 49-годишния мъж пред къщата, както и надута до дупка уредба. Виждайки служителите на реда жителят на Първенец се ядосал и почнал да крещи. Виковете се носели из региона и били свързани със закани за отплата и разпра. Той обвинил съседите си, че са му провалили купона.

В опитите си да задържат пияния мъж, чиновниците на реда получили псувни и обиди. Мъжът буйствал и единствено повтарял: „ Какви сте вие да ми спирате музиката”, както и изрази за половата ориентировка на служителите на реда.

В последна сметка той бил качен в патрулката и откаран в районното. Там бил пробван с дрегер, който посочил 2,5 промила алкохол. Мъжът прекарал 24 часа зад решетките, а през днешния ден се изправи пред съда за установяване на наказването.

49-годишният напълно признал виновността си и изразил страдание. Въпреки това бил осъден с санкция по указа за битка с дребното безчинство в размер на 300 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР