48-ми ден продължават антиправителствените протести в страната. И днес демонстрантите

...
48-ми ден продължават антиправителствените протести в страната. И днес демонстрантите
Коментари Харесай

Протестите: Ден 48 - Мъртва риба пред Министерски съвет

48-ми ден не престават антиправителствените митинги в страната. И през днешния ден стачкуващите се събраха в така наречен Триъгълник на властта. Остават блокирани три основни кръстовища в центъра на столицата – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост, предава БГНЕС.
Протестиращите изсипаха пред постройката на Министерски съвет няколко кашона с мъртва риба, като посланието е „ Рибата се вмирисва откъм главата ”. Исканията им остават непроменени – оставка на държавното управление на Бойко Борисов, както и на основния прокурор, а през днешния ден също е обект на диалози измежду протестиращите импортираният план от ГЕРБ за смяна на Конституцията.
 Простор с неизпълнените обещания на Борисов - и в Благоевград (СНИМКИ) Простор с неизпълнените обещания на Борисов - и в Благоевград (СНИМКИ)
Изложбата " Мръсните облекла на простора " опънаха на въжета пред общината протестиращите към този момент 45-ти ден в Благоевград. Целта на изложбата...
Днес започнаха на които бе разисквана концепцията на ръководещите за нова конституция на страната. ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация реализираха кардинално единодушие за смяна в конституцията на страната и привикване на Велико Народно заседание. НФСБ също ще поддържа сътрудниците.
" Господин Борисов да не се подхлъзнете като идвате на работа. Искаме оставката на Борисов, Гешев, цялото държавно управление, предварителни избори, длъжностен кабинет ", изброи от сцената Арман Бабикян. " Ние сме тук, с цел да поставим нашата страна на основите на свободата, справедливостта и демокрацията. Имаме единствено тази рекламация и имаме право на нея, по тази причина сме се събрали. Искаме правила годни за всички ", сподели още единият от водачите на " Отровното трио ".
Финансовият специалист Мика Зайкова, която също беше на митинга съобщи, че българите са се събудили и ще потърсят правата си. " Тук съм да изкажа голямото си отвращение от държанието на евролицемерите от Европейска комисия. Българите стачкуват 48 дни, а те са слепи, глухи и неми. Борисов и Лукашенко се учат от един справочник - манипулиране на изборите. За да постои още малко на власт Борисов измисли да трансформира конституцията, а там при него няма нито един образован човек, който да направи това ", добави Зайкова.
" Лукашенко направи същото, сподели: аз ще върша нова конституция. Евролицемерите ще би трябвало да дават отговор пред жителите, че поддържат мафията в България. Вчера Борисов подписа в Гърция план, който е жертван на крах авансово. България може от различен терминал да взема втечнения газ без да заплаща. Това беше ненужно, само че ние ще платим първоначално в този момент 80 млн. евро ", изясни още Зайкова. 
 Протестите: Ден 47 - Бухалки за Борисов като подарък (ОБНОВЕНА) Протестите: Ден 47 - Бухалки за Борисов като подарък (ОБНОВЕНА)
За 47-ми път протестиращи против държавното управление на Бойко Борисов се събраха в центъра на София, предава БГНЕС. Недоволните жители отн...
По-рано през днешния ден имаше стихия над столицата,. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР