48-годишната британска дизайнерка и певица Виктория Бекъм съобщи в профила

...
48-годишната британска дизайнерка и певица Виктория Бекъм съобщи в профила
Коментари Харесай

Виктория Бекъм си направи лазерно полиране на лицето за 2,5 хиляди долара

48-годишната английска дизайнерка и певица Виктория Бекъм заяви в профила си в Instagram, че неотдавна се е подложила на лазерен ресърфъсинг на лицето при еластичен хирург в Лос Анджелис. За това пише Daily Mail.

Лазерният ресърфейсинг е усъвършенствано лекуване за подмладяване на кожата, което има за цел унищожаване на фини линии, бръчки, стягане на кожата и равнене на тена на кожата.

Виктория описа за нехирургичното си лекуване във видео с лекаря, където той я увери, че тя " безусловно няма да остарее ".

Говорейки за процедурата на Виктория, той сподели: „ Искам да кажа, че освен гледаме да върнем времето обратно, ние го стопираме в този момент. Така че безусловно към този момент не остаряваш. “

Според оценки за 2020 година на Американското сдружение на пластичните хирурзи, междинната цена на лазерното възобновяване на кожата е към $2509 за аблативно и $1445 за неаблативно.

Д-р Гавами споделя, че е дал композиция от полуаблативно лекуване, при което повърхността на кожата е леко травматизирана, с цел да се регенерира, както и светлинна терапия за унищожаване на червени петна и пигменти.

Виктория показа, че е била толкоз впечатлена от първата си лазерна процедура, че се надява наред с радиочестотната терапия да има още една.

„ Начинът, по който кожата ми изглеждаше след последното лекуване, в никакъв случай не е изглеждала по-добре. Ето за какво споделих, че желая да направя повече процедури “, сподели тя.

Преди да приказва за лекуването, Виктория показа и по какъв начин се грижи за кожата си, като се храни вярно, спортува постоянно и заобикаля дехидратацията.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР