48-годишен криминално проявен жител на Казанлък попадна за пореден път

...
48-годишен криминално проявен жител на Казанлък попадна за пореден път
Коментари Харесай

Дистрибутор влезе в ареста, ошушкал пари на фирма и ги профукал за курорт

48-годишен престъпно проявен гражданин на Казанлък попадна за следващ път в по обвиняване, че отмъкнал 1386 лева от дневния оборот на компания, към която работел като дистрибутор.

Присвояването на сумата е установено на 21 юни т.г., на идващия ден бил подаден и сигнал към локалното районно управление (на МВР) “Полиция “. Изтърпяващият към оня миг наказване “пробация “ Слави Димитров изоставил служебната кола, с която разнасял фирмената стока на произвола на ориста и потопен в неопределеност чак до 12 декември, когато издирвачите го спипали недалеко от вкъщи му в Града на розите.
свързани новини5218на 27.03.20152948на 11.06.2015
Оказало се, че през тези месеци Слави похарчил парите в хотелски комплекс в Поморие, там също пробвал шанса си в локалното казино, само че като останал без пукната стотинка направил и няколко вломни обири, написа " Монитор ".

Спрямо Димитров е повдигано обвиняване по член 206 от Наказателен кодекс, работи се и по сигналите за причастността му към други закононарушения.

Съдът е почел настояването на Районна прокуратура – Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение “задържане под стража “ по отношение на казанлъчанина, като е приел, че се касае за висока степен на социална заплаха на закононарушението и на причинителя му.Определението на съда не е влезнало в законна мощ и предстои на обжалване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР