47-годишният Сезгин Юмер от с. Мъглен, община Айтос, е задържаният

...
47-годишният Сезгин Юмер от с. Мъглен, община Айтос, е задържаният
Коментари Харесай

Ето го задържания от ГДБОП с марихуана за 50 бона

47-годишният Сезгин Юмер от с. Мъглен, община Айтос, е арестуваният при акцията на ГДБОП, в чиято кола бяха открити опиати за близо 50 бона. Мъжът е бил приклещен в клопката на маскираните служители на реда в региона на разклона за село Поляново.

Както ПИК заяви, в понеделник при претършуване на автомобила му – марка Сузуки, са открити 9 кг канабис, разпределени в 18 вакуумирани пакета. По всичко проличава, че Сезгин е бил единствено част от по-мащабна група, занимаваща се с незаконна активност и разпространяване на наркотични субстанции.

Oкръжният съд в Бургас е гледал мярката за неотклонение на Сезгин Юмер. Тя се е провела от чиновници на СБОП-Бургас и е била под надзора на Окръжна прокуратура. Наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража ".
свързани новини3640на 24.11.2021
Намерената у мъжа трева е на изчислена обща стойност от 53 792 лева, по данни на специалисти. Задържаният е упрекнат по член 354а, алинея 1 от Наказателния кодекс – за държане на високорискови наркотични субстанции. По този член се планува наказване отнемане от независимост от две до осем години и с санкция от пет хиляди до двадесет хиляди лева

Определението на Окръжен съд-Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР