47-годишният Петър Митев е арестуван при операцията на служители на

...
47-годишният Петър Митев е арестуван при операцията на служители на
Коментари Харесай

Арестуваха един от тримата най-издирвани българи от Европол

47-годишният Петър Митев е задържан при интервенцията на чиновници на бранш „ Издирване “ - ГДНП. Действията са осъществени на територията на с. Зелено дърво, обл. Габрово, на 11 октомври, след дълготрайно следствие за установяването на местонахождението му. 
Прочетете още
Митев беше обявен за търсене във връзка със 7-годишна присъда, постановена му от българските магистрати за интернационален трафик на хора през 2007 година, след като е в неопределеност. Същата година е разгласен за общодържавно търсене, а от 2013 година - за интернационално от Интерпол, с „ червен бюлетин “. От 2021 година е един от тримата най-издирвани българи в платформата eumostwanted на Европол. 

По информация на TrafficNews в интервала октомври 2003 година – 2 февруари 2005 година в градовете Димитровград, България, и Аахен, Германия, Петър Досев Митев е набирал самичък и транспортирал в незаконно съдружничество с различен причинител четири млади българки за полова употреба. За набирането на дами е употребявал подправени обещания за работа, а жертвите е транспортирал през границата. Именно по това закононарушение е наказан на 7 години затвор. 

Криминалистите попаднали на следите му и след извършената профилирана полицейска интервенция Мирев, който се представял със самоличността на собствен родственик, е открит и арестуван в с. Зелена дърво. При последвал обиск на адреса, който е обитавал, е открито нелегално притежавано огнестрелно оръжие и муниции за него.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР