47-годишна жена от град Павел баня е била зверски нахапана

...
47-годишна жена от град Павел баня е била зверски нахапана
Коментари Харесай

УЖАС: Куче нападна и нахапа жена до неузнавамост, уби домашния й любимец

47-годишна жена от град Павел баня е била свиреп нахапана от куче, до момента в който разхожда своите домашни любимци, а едно от кученцата й е било умъртвено. Жената е с голям брой рани от ухапванията, съобщи Нова телевизия.

Ивелина е излязла на обичайна си разходка, която стартира на метри от последните къщи в Павел баня. От сграда в селскостопански масив излиза нападателно куче, порода каракачанска овчарка и стартира да я лае. Взема в ръце двете дребни кученца, с които е излязла, само че каракачанката се нахвърля и я събаря.

“Захапа ме за бедрото и ме събори на земята ”, споделя дамата. “След което пусна бедрото и ме захапа под мишницата, а аз държа двете кучета в ръце. След като ме пусна захапа дребното ми кученце, което беше в дясната ми ръка и стартира да го дърпа ”, споделя през сълзи дамата.

Каракачанката захапва тригодишния Джери и го раздира пред очите на Ивелина.

“Нещото, което не мога да преживея. Не мога да не помни очите му, когато го захапа. Аз го държа, той го дърпа. Не мога да не помни очите му ”, споделя Ивелина.

По думите й кучето избавя нейния живот. Ивелина е с четири шева по крайници и нахапвания в подмишницата и цялото тяло. Първият човек, на който се обажда е брачният партньор й.

“Тя не можеше да приказва от потрес и болежка от всичко, което се случва ”, споделя Теологос Кангелидис.

“А представете си, че в ръката си държах, не кучета а 2-3-годишното си дете. Или пък, в случай че на мое място беше 13- годишният ми наследник да развежда кучетата. Какъв щеше да е изхода от цялата тази обстановка ”, пита се потърпевшата.

“Това е куче надзирател, което си опазва територията и може да нападне на всеки, който минава от тук ”, счита брачният партньор на Ивелина.

На дамата следва дълго лекуване, след зверските ухапвания. Постройката, до която е агресивното куче е благосъстоятелност на софийска компания, която работи главно по време на розобера. От общината в Павел баня потвърдиха, че въпросното куче не е записано и поеха ангажимент, да се свържат със притежателите, с цел да бъде кучето вързано или обещано в подслон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР