46-годишната Мелиса Слоун, която живее в Уелс, многократно се е

...
46-годишната Мелиса Слоун, която живее в Уелс, многократно се е
Коментари Харесай

Майка на 7 деца плаща твърде скъпо заради татуировките си

46-годишната Мелиса Слоун, която живее в Уелс, неведнъж се е оплаквала, че е отхвърлена от общността си поради татуировките си. Тази майка на седем деца има татуировки по цялото си тяло и лицето. Тя има повече от 800 татуировки, а лицето й на практика не се вижда от татуировките, които има, в това число кръста на носа.

След многото проблеми, които има, в този момент тя е изгонена от локалното черкваименно поради " изключителния си външен тип ".

- Това беше последната капка. Свещеникът ми сподели, че би трябвало да си потегли, тъй като пеех прекомерно мощно. Бях отстранен от църквата по средата на стиха, той просто ми сподели да напусна храма, тъй като сякаш пея прекомерно мощно. Всички ми обърнаха тил и ми се смееха. Нищо ново, само че свещеникът беше озлобен с мен. Църквата би трябвало да има отворена врата за всички, само че аз бях изхвърлена оттова - сподели Мелиса.

Според нея тя е вярваща и е срещнала Бог, когато сътрудникът й Люк се разболял, по тази причина се помолила на Всевишния за неговото възобновяване.

- В църквата непрестанно споделят, че би трябвало да помагаш на хората, да обичаш близък си и след това ме гонят. Вярвам, че някои свещеници биха ме хвърлили под рейса, в случай че можеха единствено поради татуировките ми - добави тя.

Въпреки че беше изгонена от църквата, Мелиса сподели, че това не е раздрусало вярата й и че обича Исус и има вяра, че той няма да я съди като елементарните хора.

Заради рисковите си татуировки тя не е добре пристигнала на никое място. Гонят я от заведения за хранене, децата се плашат, когато отива в учебно заведение за родителска среща, не я канят на празненства, даже на Хелоуин, тъй като тя плаши хората прекалено много.

Хората са изумени, когато я срещнат. Тя имала огромни проблеми с намирането на инструктор по шофиране, само че той й дал единствено един урок и се отхвърли. Заради многочислените татуировки по лицето и тялото си тя е безработна от 20 години, тъй като никой не и дава късмет и работа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР