46-годишен мъж от село Златар е привлечен към наказателна отговорност

...
46-годишен мъж от село Златар е привлечен към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Изправят пред съда рецидивист, задигнал със сила дамска чанта

46-годишен мъж от село Златар е притеглен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура – Шумен за обир на дамска чанта, осъществен след приложимост на мощ и при изискванията на рисков рецидив. Мъжът е арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение, оповестиха от пресцентърана Апелативна прокуратура във Варна.

На 26 юли 2022 година,около 21:30 часа, на улица в град Шумен, незнаен мъж застигнал в тил 42-годишна жена, запушил й устата с ръка, издърпал дамската й раница и побягнал в незнайна посока. В чантата дамата носела портмоне със сумата от 220 лв., документи и ключове.

Скоро след осъществяване на действието като съпричастен към закононарушението е открит З.И. на 46 година от село Златар, престъпно проявен за обири и осъждан в това число за обир. Той е арестуван.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка " задържане под стража “ по отношение на него ще бъде импортирано в съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР