45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп се яви в съда

...
45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп се яви в съда
Коментари Харесай

Зла и отвратителна злоупотреба с власт: Тръмп пледира невинен по 37-те обвинения

45-ият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се яви в съда в Маями, където публично му бяха повдигнати 37 обвинявания – за хипотетично нелегално запазване на класифицирани документи, свързани в това число с националната сигурност, откакто е напуснал Белия дом и за това, че е излъгал федерални сътрудници, които са желали да приберат документите.

Заседанието се организира при закрити врата. Забранени бяха и телефоните и преносимите компютри. Като на всеки различен обвинен, на Тръмп бяха снети отпечатъци, записана беше и информация като датата му на раждане и местоживеене. Но защото е една от най-разпознаваемите персони в страната, не беше направена спомагателна фотография.

Тръмп пледира почтен. И до момента в който в залата резервира безмълвие, по-късно пред свои последователи насочи обвинявания към администрацията на Джо Байдън, без да даде доказателства. 

 
Свидетели сме на най-злата и отвратителна корист с власт в историята на нашата страна. Тъжно е да се гледа - по какъв начин един подкупен настоящ президент арестува най-големия си политически конкурент по подправени и изфабрикувани обвинявания, за които той и доста други президенти биха били отговорни. Точно по средата на президентска акция, която той губи доста неприятно. Това се назовава интервенция в изборите и следващ опит за подправяне и кражба на президентския избор. 
Доналд Тръмп, 45-и президент на Съединени американски щати

Очаква се правосъдната борба да продължи, до момента в който Тръмп води акция за президентските избори през 2024 година

Той се явява за повторно в правосъдната залата за последните месеци, откакто през април пледира почтен по обвинявания, свързани с заплащане на пари за пазаруване на мълчанието на порнозвезда.
Тръмп е първият някогашен президент на Съединени американски щати, който е упрекнат в федерални закононарушения.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР