44-годишният актьор каза пред People във вторник, че членовете на

...
44-годишният актьор каза пред People във вторник, че членовете на
Коментари Харесай

Кевин Харт твърди, че е в тайна екшън чат група с Том Круз и Скалата

44-годишният артист сподели пред " People " във вторник, че членовете на групата „ приказват единствено за екшън неща “

Кевин Харт повдига капака на доста скрито общество!

44-годишният артист съобщи във вторник, че е част от „ загадка “ чат група за екшън филми със звезди, в това число Дуейн Джонсън и Том Круз, на премиерата на неговия филм на Netflix " Lift ".

" Мда! Дуейн, Марк Уолбърг, Том Круз, Харисън Форд, Джет Ли, Джеки Чан. Всички най-големи момчета “, шеговито споделя Харт на People в Lincoln Center в Ню Йорк. „ Знаете ли, ние просто си приказваме за екшън неща. “

„ Това е същински скришен чат, не би трябвало да приказвам с вас за този чат “, разкри той. „ Мога да си навлека доста проблеми от другите екшън момчета. “

След като самият той към този момент е достигнал статут на екшън звезда, Харт сподели, че има доста общо с приятелите си от екшън филми Круз, на 61, и Джонсън, на 51.

„ Ние просто споделяме екшън истории, това е нещото, когато си екшън човек, би трябвало да имаш екшън истории, тъй че нашият чат е напълно за пинг-понг екшън истории и просто да се уверим, че всички са в синхрон, нали знаеш? Ето защо става дума “, споделя той на People.

Харт се е появявал в няколко кино лентата с Джонсън, в това число Агент и половина (2016), Jumanji: Добре пристигнали в джунглата (2017) и Бързи и гневни: Хобс и Шоу (2019) — макар че към момента не е работил с останалите звезди в неговия хипотетичен колективен чат.

На премиерата във вторник Харт също приказва за свързването с актьорския състав на последния му филм Lift, в който вземат участие Гугу Мбата-Рау, Били Магнусен, Джейкъб Баталон, Жан Рено и Сам Уортингтън, които също участваха.



„ Мисля, че имаше пореден непрестанен ангажимент, на който актьорският състав остана правилен “, споделя той пред People. „ Дните на снимачната площадка завършваха с вечерянето ни в хотелите дружно. Независимо дали беше всичко дружно или някои в разнообразни дни, имаше невероятна връзка, която в последна сметка добави огромна стойност към това, което имаме тук. “

Екшън филмът, режисиран от Ф. Гари Грей, наблюдава героя на Харт Сайръс Уитакър, който събира екип за грабеж, с цел да открадне 500 милиона $ в злато от пътнически аероплан по време на полет.

Премиерата на Lift в Съединени американски щати и по света в Netflix e на 12 януари.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР