44-годишната Кери Мичъл от Кент, Англия, атакува група от петима

...
44-годишната Кери Мичъл от Кент, Англия, атакува група от петима
Коментари Харесай

Скърбяща майка нападна сектанти с чук след предложение да поговорят за Бог

44-годишната Кери Мичъл от Кент, Англия, нападна група от петима души, членове на сектата " Свидетели на Йехова ", които й предложили да поговорят за Бог. Преди офанзивата, дамата съобщила, че нейният наследник неотдавна е починал и тя скърби.

Както оповестява " Дейли Мейл ", на този ден Кери Мичъл била доста пияна - за часове тя изпила две бутилки водка и осем кенчета бира. Когато сектантите се появили на прага й, дамата почнала да ругае, а по-късно почнала да споделя, че синът й неотдавна е умрял, а също така и брачният партньор й се е държал неуважително.

Сектантите не разбрали положението на дамата и й споделили, че й съчувстват. Веднага по-късно Кери Мичъл им се нахвърлил с юмруци, а по-късно ги нападнала с чук. За благополучие, тя не съумяла да нанесе съществени пострадвания на посетителите и дамата била разоръжена.



Кери Мичъл е наказана на осем месеца затвор за офанзивата и санкция от 200 лири за притесняване на религиозна основа. Също по този начин, дамата ще би трябвало да премине шестмесечна рехабилитация от алкохолна взаимозависимост.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР