43-годишният дюнерджия Ресул Салимов, който на 14 декември беше настанен

...
43-годишният дюнерджия Ресул Салимов, който на 14 декември беше настанен
Коментари Харесай

Пловдивчанинът, причинил немислимото на жена си, се жалва: Тя ми даде сатър, каза да я довърша

43-годишният дюнерджия Ресул Салимов, който на 14 декември беше настанен в Психодиспансера в Пловдив след сигнал, че е набил жена си Сюзан и се е опитал да я изнасили пред двете им деца, се страхувал, че тя ще го токсини. „ Искам да се ревизира дали не ни е слагала нещо в храната, от време на време нещо като огън ме гори, толкоз съм мощен, различен път съм изнемощял “, изясни Салимов пред „ 24 часа “. Той беше доведен в Районния съд в Пловдив по искане за наложително настаняване за лекуване в Центъра за психологично здраве.

Салимов отхвърли да е удрял и да е пробвал да посегне полово на Сюзан. „ Скарахме се, тъй като на едното дете му течеше кръв от носа, а тя му слагаше едни черни капки, с цел да прикрие това. Не се грижеше добре за децата. Тогава тя ми донесе един сатър и ми сподели: Довърши ме. Аз го хвърлих през терасата “, описа Салимов в съда. Той отхвърли да има психологични проблеми и да е подписвал декларация за осведомено единодушие за настаняването си в здравното заведение. Според адвокатката му Таня Чечкова той е държан там от 14 декември до момента изцяло нелегално. Тя е подала сигнал в прокуратурата за това.

Психиатърът доктор Маргарита Панова обаче разказа държанието му като психотично и с признаци на шизофрения. „ 5-годишната му щерка Мелиз е с детска церебрална парализа, само че той счита, че детето е крепко, и го карал да върви без ортезите. Поведението му е рисково за децата “, съобщи тя. „ Детето е крепко, аз допускам, че Сюзан точи касата, като приказва за церебрална парализа. Сигурно прави измами и с кутии за дарения, намирам доста монети в колата, от кое място ги има “, сподели Салимов.

Съдът назначи съдебно-психиатрична експертиза, която да откри положението на мъжа. Тя би трябвало да бъде направена в Психодиспансера. Адвокат Таня Чечкова обаче незабавно е обжалвала определението за това и изясни, че оспорването стопира осъществяването и Салимов няма да се връща в здравното заведение. Според нея клиентът й няма да прави опит да се върне в фамилното жилище и ще отседне при близки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР