43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе осъден на доживотен затвор за

...
43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе осъден на доживотен затвор за
Коментари Харесай

Доживотен затвор в Йоркшир за пиян наркоман, убил бременното си гадже с нож и тояга, ще дочакаме ли същото и за убиеца на Виола?!

43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе наказан на пожизнен затвор за убийството на бремената си другарка, написа лондонският в. Мирър. Жестоката преживелица британско графство Йоркшир поразително припомня убийството в София на хубавицата Виола от дрогирания Стефан, което раздруса цяла България през последните дни. Магистрат от източното британско графство Йоркшир признаха за отговорен подвластния от опиати мъж в ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Ужасното закононарушение се е разиграло на Коледа.

Хътчинсън и приятелката му Никола Удман (на 39 години) се върнали от рождественска вечеря в дома си. Наркоманът, под въздействие на голямо количество алкохол, заподозря партньорката си, че носи дете от различен мъж. Той я вързал и в продължение на час й нанасял удари с нож и сопа. По едно време мъчителят се е уморил и отишъл да се поддържа с следващата доза амфетамин. Хътчинсън се е върнал, с цел да продължи с изтезанията, само че неговата жертва към този момент е била мъртва. Едва 11 часа по-късно той се е обадил на полицията.

Съдебните медици са разкрили към 100 контузии, нанесени с тоягата, и 24 прободни рани, осем от които са били в региона на гърдите. Заедно с майка си е починало и нейното дете, а Хътчинсън е бил задържан на 26 декември 2016 година Заради жестокото двойно ликвидиране британецът ще лежи зад решетките до края на дните си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР