43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла

...
43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла
Коментари Харесай

Жена отхапа тестиса на партньора си, отказал тройка

43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла на клуб дружно с приятелката си Луиза Брагала и двама някогашни техни сътрудници - Марчело Палма и Масимо Торес. Когато празненството завършило, те отишли в жилището на Марчело да продължат веселбата.
Компанията се снабдила с още алкохол, а по-късно се разделила на двойки, които се усамотили в разнообразни спални. Но на 43-годишната италианка един сътрудник се оказал непълен и тя решила да нахлуе в стаята на Марчело, написа The Sun.
„ Тя влезе гола и скочи в леглото ми, заявявайки, че желае да вършим тройка. Аз отхвърлих, хвърлих облеклата й в лицето и ѝ споделих да напусне жилището. Вместо това тя стартира да ме наскърбява и да ме удря “, споделя Марчело Палма.
След словесната престрелка Нунция захапала левия тестис на мъжа и го откъснала. Палма почнал щедро да кърви и извикал спешна помощ.
„ Първоначално не разбрах какво е направила. Когато тя се вкопчи в мен, толкоз ме болеше, че ѝ бърках в очите с пръсти, с цел да ме пусне. Когато си дръпна главата обратно, видях тестиса си в устата ѝ “, спомня си още той.
Жената се пробвала да избяга, само че полицията я е задържала, и то с кръв по лицето и зъбите. Пострадалият е бил откаран в Кралската болница на Единбург, където лекарите пришили тестиса му с 15 шева.
В хода на правосъдното дело Нунция призна, че в клуба е изпила прекомерно доста алкохол, а също по този начин е използвала и опиати в тоалетната на клуба, след което тя към този момент не си давала сметка за дейностите си. Съдът реши Нунция да не влиза в пандиза, а единствено да заплати обезщетение на Палма в размер на 500 английски лири.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР