43-годишната Кристин Дейвис Джоли от Северна Каролина, САЩ, беше обвинена

...
43-годишната Кристин Дейвис Джоли от Северна Каролина, САЩ, беше обвинена
Коментари Харесай

След уроците: Учителка изнасилвала 15-годишния си син

43-годишната Кристин Дейвис Джоли от Северна Каролина, Съединени американски щати, беше упрекната по пет пункта за полово принуждение във връзка с малолетно лице, което се е намирало под нейна настойчивост.

Според думите на шерифа на окръг Ардел, несъответствуващото държание за преподавател от гимназията в Норт Иредъл във връзка с приемното й дете било видяно още през лятото на 2017 година Когато 15-годишното момче било отведено в адвокатския център за покровителство за деца, той удостоверил догатките на полицията.



Докато се провеждало следствието, Джоли била отстранена от настойничеството и е било неразрешено да поддържа връзка с детето, само че тя траяла да му написа в обществените мрежи. Полицията претърсила дома й и взели персоналния компютър. Жената била упрекната по пет пункта за обезчестяване на малолетни и била арестувана.



Кристина Дейвис Джоли е работила в региона на образованието от 2002 година насам. Но съгласно представителя на учебното заведение в Норт Иредъл Боуен Нутинг, приемното дете не е било неин възпитаник.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР