43-годишен българин, работещ като барман в Кипър, е бил аревстуван

...
43-годишен българин, работещ като барман в Кипър, е бил аревстуван
Коментари Харесай

Наш барман изнасили ирландски турист

43-годишен българин, работещ като барман в Кипър, е бил аревстуван за брътално обезчестяване и обир на ирландски екскурзиант, оповестява английският в. "Сън ".

Българинът се изправил пред съда на окръг Фамагуста във вторник, като против него са повдигнати обвинявания за полово нахлуване, побой и владеене на непозната благосъстоятелност. Въпреки че е отрекъл всички обвинявания, той е бил изпратен в централния затвор в столицата на Кипър Никозия поради сериозността на действието.

До разкриването на закононарушението се стигнало след близо месец и половина следствие. 20-годишният ирландски екскурзиант се оплакал в полицията в град Агия Напа - един от най-големите туристически центрове в Кипър, на 9-и август незабавно след закононарушението. Потърпевшият разказал, че рано сутринта се прибирал, когато към него се доближил мъж и му предложил билети за късно празненство. Туристът приел, а причинителят му споделил да го последва. Вместо към бар, обаче го отвел към тъмна алея, където почнал да го бие. След като го пребил нападателят му взел телефона, след което си свалил панталона и почнал да го насилва. Жертвата споделя още, че някакъв миг се присъединил и съизвършител на причинителя. Не се показва дали той също се е присъединил в гаврата. Минути по-късно двамата изчезнали, оставяйки безпомощният екскурзиант на мястото на престъплението.

Съдебният развой против българина се чака да стартира преди Коледа, като тогава ще бъде свикан да свидетелства пред магистратите и ирландецът. Ако обвиняването бъде потвърдено, нашенецът може да получи до 15 години затвор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР