42-годишната принцеса на Уелс е в частна лондонска клиника в

...
42-годишната принцеса на Уелс е в частна лондонска клиника в
Коментари Харесай

Стана известно колко често принц Уилям посещава Кейт Мидълтън в болницата

42-годишната принцеса на Уелс е в частна лондонска клиника в Мерилебоун съвсем две седмици, откакто претърпя коремна интервенция на 16 януари. Принц Уилям посещава брачната половинка си всеки ден. Той беше забелязан да кара кола и да наближава болничното заведение.

В същото време трите деца на Кейт - 10-годишният принц Джордж, осемгодишната принцеса Шарлот и петгодишният принц Луис, в никакъв случай не са виждали майка си лично след хоспитализацията й, съобщава Hello. Катрин комуникира със синовете и щерка си благодарение на приложението FaceTime.

Според The ​​Sun в този момент родителите на Кейт - Майкъл и Карол Мидълтън, оказват помощ на бъдещия крал с децата му. Миналата неделя те посрещнаха внуците си в дома си в Бъркшир. Двойката живее в село Бъкълбъри, на към 40 минути от Adelaide Cottage, тъй че са подготвени да оказват помощ на шурей си и щерка си при всяка опция.

Катрин ще остане в болничното заведение най-малко до 30 януари, както Бъкингамският замък заяви по-рано. След изписването си тя ще продължи възобновяване си вкъщи и няма да се върне към отговорностите си като старши член на кралското семейство до Великден, който е 31 март.

„ Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното предпочитание да резервира колкото се може повече нормалност за децата си и желанието й персоналната й здравна информация да остане поверителна “, сподели съдът. Те също по този начин прибавиха, че принцесата се извинява, че би трябвало да пренасрочи срещите и пътуванията си.

Междувременно на медиите беше неразрешено да дежурят наоколо до постройката на болничното заведение, където се намира Кейт, с цел да се подсигурява поверителността на други пациенти, които в по-голямата си част са високопоставени и богати хора.

Принц Уилям направи промени в рутината си по време на хоспитализацията на брачната половинка си, като отсрочи редица пътувания и срещи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР