42-годишна учителка от Индия организира оргия с трима 16-годишни ученици

...
42-годишна учителка от Индия организира оргия с трима 16-годишни ученици
Коментари Харесай

Арестуваха учителка, организирала оргия с трима ученици

42-годишна учителка от Индия провежда оргия с трима 16-годишни възпитаници от учебното заведение, в което работи, и се озовава в пандиза, заяви International Business Times.

Отделът за киберпрестъпност в южния щат Тамил Наду стартира следствие против възпитателката, откакто видео с оргията попадна в интернет.

Полицията съумя да откри, че фрагментите са снимани от нейния сътрудник. Учителката предложения учениците в къщата си в град Мадурай, направи колективен секс с тях, а любовникът й снима протичащото се на видео. Мъжът към този момент призна, че е снимал видеото и го е популяризирал измежду свои познати. Сега полицията проверява дали видеото е оповестено в платени порно запаси. Самите възпитаници също написаха тъжба против учителката и нейния сътрудник. Те настояват, че двойката се е пробвала да ги сплаши да не приказват за случилото се.

Учителката и нейният ухажор са упрекнати в покваряване на малолетни, закани и разпространяване на нецензурно наличие.

По-рано беше обявено за учителка от Обединеното кралство, която бе вкарана в пандиза поради полови връзки с 15-годишен възпитаник. 42-годишната Никол Парк беше наказана на 27 месеца затвор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР