40-годишен мъж е починал в хотел вследствие на садо-мазо секс,

...
40-годишен мъж е починал в хотел вследствие на садо-мазо секс,
Коментари Харесай

Кошмар! Извратен секс уби бивш английски национал в хотел

40-годишен мъж е умрял в хотел в резултат на садо-мазо секс, при който е получил инфаркт. Неговата другарка пък е изправила косите на личния състав и другите гости, обикаляйки окървавена по коридорите.

Жертвата е някогашният британски национал по ръгби Рики Биби. Кошмарната обстановка се е разиграла в скъпарски хотел във Флоренция, където една нощувка коства 350 паунда, осведоми „ Сън “. 43-годишната половинка на някогашния състезател е настанена в болница поради тежка кръвозагуба.

Сигналът за ситуацията в хотел „ Континентале “ в центъра на Флоренция е подаден от личния състав, който е останал шокиран от гледката на окървавената жена, бродеща из постройката.
`Кошмар!
Според информацията на „ La Reppublica “, Биби е открит със съществени порезни рани и голям брой синини по тялото, а дамата е кървяла от много места след порязвания. Счита се, че всичко това е резултат на перверзен садо-мазо секс.

Очаква се това да бъде доказано от показанията на приятелката на някогашния ръгбист, когато лекарите разрешат да бъде разпитана. Състоянието ѝ е устойчиво, а раните не са живото застрашаващи.

От хотела свидетелстват, че двамата английски жители са се настанили в петък в 2:00 часа през нощта и са били във очевидно приповдигнато въодушевление след приложимост на упойващи субстанции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР