4-годишно момченце е паднало през прозорец от 7-ия етаж на

...
4-годишно момченце е паднало през прозорец от 7-ия етаж на
Коментари Харесай

Трагедия - 4-годишно момченце издъхна след падане

4-годишно момченце е паднало през прозорец от 7-ия етаж на жк блок в Пазарджик и е издъхнало. Това удостовери представителят на локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Трагедията се е разиграла в блок на ул. “ Панайот Волов “ № 20 в жилищен комплекс “ Запад “. Блокът се намира тъкмо против автобусната спирка на градския превоз, а пред входовете има градинки.

Тялото на детенцето е паднало на плочника. Сигналът за нещастния случай е получен към 19,40 ч. Към мястото неотложно са били изпратени автопатрули на РУ-Пазарджик и екип на " Спешна помощ ". За страдание, медиците са установили гибелта на дребното момченце.

Полицейските чиновници са открили, че детето е 4-годишно, паднало е от 7-ми етаж, от стая в жилището на баба си и дядо си. По същото време в жилището са били и родителите на детето.

Според първичните данни то е отишло в една от стаите, съумяло е да отвори затворен прозорец и се е надвесило от него. Последвало е рухване от 7-мия етаж, вследствие на което е настъпила гибелта на детето.

Явно детето е било по-палаво и е съумяло да отвори единствено прозореца в една от стаите, до момента в който възрастните хора си говорели в хола и не са забелязали неговото неявяване.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР