39-годишна майка на две деца от Пловдив се нуждае от

...
39-годишна майка на две деца от Пловдив се нуждае от
Коментари Харесай

"Знам, че ще мине през всичко": Майка на две деца се бори за живота си, нуждае се от помощ

39-годишна майка на две деца от Пловдив се нуждае от нашата помощ. Вече 12 месеца Христина Барашка води обезверена борба за живота си.

" На 26 септември ще стане тъкмо година, откогато ме диагностицираха с израстък на ларинкса, 4-та степен, с метастази на лимфните възли и към белия дроб с метастази ", споделя дамата.

" Имам две девойки, които по този начин много тежко одобряват обстановката, тъй като за огромната следва да е абитуриентка, дали ще мога да я изпратя - не знам “, споделя Христина.

Заради неправилно лекуване у нас тя търси избавление в чужбина

В България лекарите не ѝдават шансове за изцеление. С помощта на другари Христина и фамилията ѝ събират 90 хиляди лв. за лекуване в клиника в Турция. Една година по-късно е жива и витална, само че туморът не е надвит. Лекарите са безапелационни, че Христина незабавно би трябвало да стартира нов курс на лекуване.

" Предлагат сега да стартира отначало химиотерапия с имунотерапия. За задачата обаче офертата е на стойност над 40 хиляди евро. И ние сме към този момент безсилни, тъй като много от средствата, които покрихме досега, с помощта на наши другари, на целия квартал, на този стадий всичко е изчерпано “, споделя дамата.

Необходимите средства са непостижими за фамилията на Иво

" Ако може, отново по този начин да не престават да ни оказват помощ, тъй като за нас е непостижимо. Тя  е доста мощна, доста мъжко момиче. И знам, че ще мине всичко “, споделя Йордан Барашки, брачен партньор на Христина.

  " Целта на моето заболяване, аз съм в четвърти етап, е да се получи някаква ремисия.. Пълно изцеление евентуално няма по какъв начин да стане, само че най-малко да имам по-качествен живот ", споделя дамата.

Станко и Мария би трябвало да заминат за Турция на 25 юни, само че нямат нужните средства

До дни Христина би трябвало да замине за Турция, с цел да стартира лекуването.

Всеки, който желае, може да ѝпомогне през банковата сметка:

Данни за донорите:

Банка ДСК

Титуляр Христина Василева Матеева-Барашка 

IBAN BG61STSA93001510027577

Основание: подаяние

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР