''Гешев е повторение, copy paste на назначаването на Пеевски за

...
''Гешев е повторение, copy paste на назначаването на Пеевски за
Коментари Харесай

Осман Октай: Цветанов никога няма да прости на Борисов, че го унижи

''Гешев е повтаряне, copy paste на назначението на Пеевски за началник на ДАНС. С цялата надменност. На всички е ясно, че към негова кандидатура единомислещо от 11 прокурорски квоти във Висш съдебен съвет, в това число с подписа на Цацаров, финален подписал се, както оповестиха, това приказва, че Пеевски си реализира задачата и това е ясно на обществото. Аз не инцидентно при вас и в други изявленията, когато Пеевски стартира да посещава сесията на това Народно заседание всеки ден, тогава споделих, че той ще бъде в Народното събрание, до момента в който наложи собствен претендент за основен прокурор и те го постигнаха''. Това съобщи някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи и политически коментатор Осман Октай в предаването ''ДЕНЯТ с В.Дремджиев'' по ТВ+.

''Арогантността на Гешев след номинацията му стигна до такава степен, че за разлика от назначението на Пеевски, до ден сегашен питаме кой, кой го предложи, Гешев в изявлението си пред Българска национална телевизия, тъй като стигнаха през тези години до такава безпардонност, безочливост, обществото, мнението на жителите, митингите - за тях нямат никакво значение. Te са важните'', продължи разбора си Октай.

''Гешев непосредствено уточни тримата в кюп - Цацаров, Пеевски и Бойко Борисов. Сложи ги дружно, че са преследвани към кибер офанзивата, като ги назова персонално и че за тях са се търсили данни. И още повече в това изявление сподели, че за него е чест, че е получил подписа на Цацаров, най-успешният основен прокурор. Всичко това демонстрира, че ще се предизвикат задоволително публичните настроения. Убеден съм, че ще има развиване на митингите, тъй като наглостта на тримата посочени от Гешев стигна до такава степен, че авансово Бойко Борисов и неговият министър на правораздаването, който също има правото да номинира - отхвърлиха се от това право. 11 членове, които имат право да предлагат, от квотата на прокурорите, всички са подписали за Гешев и не са си оставили никаква вратичка'' разяснява още Осман Октай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР